Хрусткі домашні чебуреки з фаршем і цибулею

Хрусткі домашні чебуреки з фаршем і цибулею простий рецепт.

Інгредієнти

Тісто:
Борошно 330 мл
Вода (окріп) 120-130 мл
Рослинне масло 2 ст. л.
Сіль 1/2 ч. л.

Начинка:
Фарш 200 гр
Цибуля 1 шт
Вода 30 мл
Сіль, чорний перець

Хрусткі домашні чебуреки з фаршем і цибулею покроковий рецепт

1. В просіяної борошні робимо поглиблення, додаємо сіль, рослинне масло і заливаємо окропом. Акуратно вимішуємо тісто до однорідної щільної маси, воно буде гарячим. Готове тісто перекладаємо в пакет і прибираємо на 30 хв в холодильник.

2. До фаршу додаємо цибулю ( через м’ясорубку або натираємо на тертці), воду і спеції. Перемішуємо, фарш буде рідкуватим. Тісто ділимо на 6-7 рівних частин. Розкочуємо тонко кожен шматочок. В середину викладаємо фарш ~1 ст.л.

3. Добре закриваємо краю, щоб не витікав сік. Розігріваємо олію, викладаємо по 2 чебурека і готуємо до золотистої скоринки з кожної сторони. Перекладаємо на паперові рушники, щоб скло зайве масло.

Відео рецепт 👇