Ідеальна глазур для паски без білка на желатині рецепт простий. Я в захваті від цієї глазурі, вже другий рік використовую тільки її. Для приготування нам знадобиться:
Інгредієнти
Желатин (Dr. Oetker) – 5 грам
Вода для желатину – 35 грам
Цукор – 160 грам
Вода – 35 грам
Ідеальна глазур для паски без білка на желатині покроковий рецепт
1. 5 гр желатину залити 35 гр холодної води і прибрати в сторону, поки желатин набухнет.
2. В цей час в сотейник всипати 160 грам цукру і влити 35 грам води. Поставити на середній вогонь і варити до повного розчинення цукру і кипения.
3. В набряклий желатин влити гарячий сироп і збити на високій швидкості міксера до стійкої білої маси. Чим довше збиваєте, тим густіше стає глазур. Готову глазур використовуйте відразу, вона швидко густеет.
4. Такої кількості глазурі мені вистачає на 3 куличика діаметром 11 див. Глазур застигла матова, не клеїться до рук і не крошится.