Як смачно зробити Імбирне печиво на новий рік своїми руками простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Поділюся простим рецептом пряного імбирного печива до зимових свят. У мене імбирне печиво стійко асоціюється із зимовими святами і передноворічної суєтою, прямо як мандарини. Тому сьогодні я вирішив поділитися улюбленим рецептом цього ласощі, яке готується простіше простого. Дивіться самі.
Інгредієнти
• Вершкове масло-180 г
• Цукор 150 г
• Коричневий цукор 120 р
• Глюкозний сироп або мед 90 р
• Яйце 1 шт.
• Борошно 330 р
• Кориця 6 р
• Імбир 6 р
• Розпушувач 6 р
• Сода 6 м
Імбирне печиво на новий рік своїми руками покроковий рецепт
1. В глибоку ємність відправляю м’яке вершкове масло, коричневий і білий цукор. Перетираю до однорідності. Додаю глюкозний сироп і перемішую, потім додаю яйце і знову перемішую. Проціджую борошно з розпушувачем, содою, корицею і меленою имбирем.
2. Замішую тісто руками і збираю в кулю. Деко застеляють папером для випічки і викладаю на нього майбутнє печиво. Для цього я ділю тісто на порції з допомогою ложки для морозива. Між порціями залишаю багато вільного місця, оскільки при випіканні печиво растечется.
3. Кожну порцію вже руками скачую в кульку і обвалюю в цукрі. Притискаю кульки руками, щоб вони краще розтеклися при випіканні. Випікаю в режимі конвекції 6 хвилин при 170°С, а потім перевертаю деко і печу ще 4 минуты.
4. Готове печиво відразу після духовки виходить дуже м’яким, ніби непропеченным, але з скоринкою по краях – так і повинно бути. Печінкою просто потрібно дати повністю остыть.