Як зробити Імбирне печиво з медом і корицею домашнє рецепт простий в духовці.
Інгредієнти
Яйця 1 шт і 1 жовток
Борошно 300-350 гр
Масло вершкове 100 гр
Цукор 100 гр( можна коричневий)
Мед 100гр
Сода 1/2 год л
Імбир 0,5 год л
Кориця 0,5 год л
Мускатний горіх 0,5 год л
Імбирне печиво з медом і корицею домашнє покроковий рецепт
1. В сотейнику на слабкому вогні розтоплюємо вершкове масло з цукром, медом, помішуючи, додаємо корицю,сушений імбир, мускатний горіх.
2. Знімаємо з вогню, даємо трохи охолонути і вводимо яйце, жовток, добре перемішуємо і перекладаємо в миску, потім додаємо соду, борошно, замішуємо тісто спочатку в мисці, а домішують вже на столі( як на відео), перекладаємо тісто в пакет і даємо відпочити півгодини – час.
3. Тісто розгортаємо в пласт товщиною 3-4мм, з допомогою формочок для вирізаємо фігурки, перекладаємо їх на деко на килимок для запікання і відправляємо в духовку на 6-7 хвилин при температурі 180 градусів
Відео рецепт 👇