Кабачковий суп пюре класично з вершками

Кабачковий суп пюре класично з вершками простий рецепт. Продовжую ділитися кабачковыми рецептами 🤗 Сьогодні поділюся дуже простим і дуже смачним рецептом Кабачкового супу-пюре 😋🍵 Зверху дуууже підійде варена курка або індичка, можна просто обсмажений бекон, можна взагалі просто сухарики зверху і зелень.

Інгредієнти

2 молодих невеликих кабачки або цукіні
1 морква невелика
1 цибулина
2 картоплини
1 червоний болгарський перець
100-150 мл вершків 20-30%
сіль-перець прованські трави за смаком
1-2 лаврових листа
бекон або м’ясо птиці для подачі за бажанням
сухарики для подачі

Кабачковий суп пюре класично з вершками покроковий рецепт

1. Кабачки очистити від шкірки, ріжемо на 4-рть кільця. Картопля, перець, моркву крупно ріжемо. Обсмажуємо цибулю на рослинній олії в каструлі, додаємо всі овочі, спеції і лавровий лист.

2. Додаємо воду, щоб вона злегка покривала овочі (занадто багато води не потрібно, інакше суп-пюре вийде рідким). Відварюємо 15 хвилин до готовності овощей.

3. Прибираємо лавровий лист, додаємо вершки, перемішуємо, знімаємо з вогню. Пюрируем блендером, подаємо з грінками , беконом або мясом.

Відео рецепт 👇