Як зробити Капкейки Рафаелло з кокосового молока та шоколаду рецепт простий.
Інгредієнти
На 12 шт.
Тісто.
3 яйця (с0)
135 р. цукор
175 р. борошно
1 ч. л розпушувач (без гірки)
60 р. вершкове масло
110 мл кокосове молоко
3 с. л кокосової стружки
Начинка (кокосовий крем заварний)
280 мл кокосового молока
1 с. л кокосової пасти
1яйцо+2 жовтка
50 р. цукор
10 р. кукурудзяного крохмалю
100г. білого шоколаду
100 р. вершкового масла+ 1 ч. л сах. пудри.
Хрустке серцевина
70 р. білий шоколад
30 мл кокосове масло
2 с. л кокосової стружки
2 с. л обсмажених мигдалевих пелюсток
1 с. л вафельної крихти
12 шт. цілісного мигдалю
Крем для шапочок
190 р. сирного сиру
180 р. заварного крему
50 р. сах.пудра
100 мл вершки 33%
Капкейки Рафаелло з кокосового молока та шоколаду покроковий рецепт
1. Яйця збити з цукром.
Молоко і масло нагріти до повного розчинення масла.
Борошно, розпушувач просіяти в миску, додати кокосову стружку і перемішати.
В три етапи ввести в збиту масу борошно і молоко( по черзі), обережно вимішуючи лопаткою.
Розподілити по капсулах по 2/3 в кожну.
Випікати при 180′ 25 минут.
Молоко і масло нагріти до повного розчинення масла.
Борошно, розпушувач просіяти в миску, додати кокосову стружку і перемішати.
В три етапи ввести в збиту масу борошно і молоко( по черзі), обережно вимішуючи лопаткою.
Розподілити по капсулах по 2/3 в кожну.
Випікати при 180′ 25 минут.
2. Начинка.
Жовтки перетерти з крохмалем
Молоко змішати з пастою, довести до кипіння.
Вилити тонким струменем у жовтки (постійно помішуючи). Повернути суміш в сотейник, заварити крем англез.
Зняти з вогню, вилити суміш на шоколад. Пробити блендером.
Затягнути плівкою в контакт, прибрати на 6-12 годин у холодильник.
Дістати крем і масло з холодильника, залишити на 40 хвилин при кімнатній t’.
Додати м’яке вершкове масло, збите з сах.пудрою до 200 р. заварного крему, збити до пышности.
Жовтки перетерти з крохмалем
Молоко змішати з пастою, довести до кипіння.
Вилити тонким струменем у жовтки (постійно помішуючи). Повернути суміш в сотейник, заварити крем англез.
Зняти з вогню, вилити суміш на шоколад. Пробити блендером.
Затягнути плівкою в контакт, прибрати на 6-12 годин у холодильник.
Дістати крем і масло з холодильника, залишити на 40 хвилин при кімнатній t’.
Додати м’яке вершкове масло, збите з сах.пудрою до 200 р. заварного крему, збити до пышности.
3. Хрустке серцевина.
Шоколад розтопити, додати кокосове масло, об’єднати до однорідності.
Додати всі сухі інгредієнти, перемішати до однорідності.
Розлити по міні сфер(у мене міні-сердечка ), у центр покласти 1 цільний мигдаль.
Заморозить.
Шоколад розтопити, додати кокосове масло, об’єднати до однорідності.
Додати всі сухі інгредієнти, перемішати до однорідності.
Розлити по міні сфер(у мене міні-сердечка ), у центр покласти 1 цільний мигдаль.
Заморозить.