Капуста квашена по грузинськи з буряком

Як смачно зробити Капуста квашена по грузинськи з буряком простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

– капуста – 2 кг⠀
– буряк – 600гр⠀
– селера – 100гр⠀
– часник 7 зуб⠀
– сіль – 3 ст. л⠀
– цукор – 1 ч. л⠀
– чорний перець – 1/2 ч. л⠀
– мелені насіння кропу – 1 ч. л⠀
– сухий чилі червоний перець – 1 ч. л⠀
– олія соняшникова – 3 ст. л⠀

Капуста квашена по грузинськи з буряком покроковий рецепт

1. Капусту ріжемо середнім кубиком. Сирий буряк натираємо на крупній тертці. Часник і селеру нарізаємо. Капусту перетираємо з усіма специями.

2. Додаємо буряк, часник, селера, рослинне масло (за бажанням) . Все перемішуємо. Перекладаємо в ємність з кришкою і залишаємо на добу (вона повинна дати рідина).

3. Через добу перекладаємо по банкам і залишаємо ще на 3 доби при кімнатній температуре.

Відео рецепт 👇