капустяна Запіканка з манкою на молоці в духовці простий рецепт. Я просто обожнюю капусту у всіх її видах. Ця запіканка вийшла настільки смачна і ніжна, просто найсмачніша капустяна запіканка, яку я їла 🤗
Інгредієнти
КБЖУ на 100 г 157/5/9/13
Манка – 1 склянка(170 г)
Молоко – 1 склянка(250 мл)
Капуста – 500 г
Яйця – 3 шт
Вершкове масло – 100 г
Сіль – 1 ч. л
Розпушувач – 1 ч. л
капустяна Запіканка з манкою на молоці в духовці покроковий рецепт
1. Манку залити молоком і залишити для набухання на 30 хвилин. Капусту тонко нашаткувати, додати сіль і добре пом’яти руками.
2. Додати яйця, розтоплене вершкове масло, набряклі манку і розпушувач. Все добре перемішати, викласти у форму для запікання і поставити в розігріту до 180 градусів духовку на 40-50 минут.
3. Смачно як в теплом, так і в холодному вигляді. Приємного аппетита.
Відео рецепт 👇