Як зробити карамельну горіхову пасту праліне з фундука і мигдалю з цукром рецепт простий.
Інгредієнти
горіхи (будь-які) 400 г
цукор 350 м (можна 400)
Карамельна горіхова паста праліне з фундука і мигдалю покроковий рецепт
1. Цукор невеликими порціями топимо не маленькому вогні. Стежимо, щоб цукор не горів. Коли весь цукор розтопився і став бурштинового кольору додаємо орехи.
2. Горіхи бажано попередньо поставити в духовку і поджирить при температурі 150 градусів хвилин 10 і додавати гарячими. Якщо брали фундук, то його потрібно очистити від шкурки.
3. Горіхи змішати з карамеллю, потім викласти на силіконовий килимок і остудити. Потім подрібнити блендером в пасту.