ОБАЛДЕННАЯ ЗАПЕЧЕНА КУРОЧКА 🍗 Ця курочка не залишить байдужим нікого! Зникає зі столу в числі перших. Настійно рекомендую всім приготувати! Як зробити картоплю з куркою запечену в вершках з грибами в духовці рецепт простий.
Інгредієнти
Картопля
Жирні вершки – 200 мл
Курка (грудка/стегна/ніжки)
Печериці – за смаком
Ріпчаста цибуля – 1 шт
Борошно – 1 ст. л.
Плавлений сир – 1 – 2 ст. л.
Спеції – сіль
Картопля з куркою запечена в вершках з грибами в духовці покроковий рецепт
1. Нарізаємо кільцями картоплю, й відварюємо до напівготовності. ⠀ Поки картопля вариться, додаємо курку в улюблені спеції і обсмажуємо до рум’яної скоринки. Обов’язково посолити! ⠀
2. Коли курка буде готова, знімаємо її зі сковороди, і на цьому ж маслі обсмажуємо цибулю, поки він не стане золотистим. ⠀ Далі додаємо гриби і смажимо на сильному вогні до золотистого кольору. Потім додаємо борошно і заливаємо сливками.
3. Додаємо спеції і вершковий сир. ⠀ На деко викладаємо шар картоплі, потім курку, і заливаємо зверху соусом. ⠀ Запікати при температурі 180 градусів 15 – 20 хвилин до готовности.
Відео рецепт 👇