Як зробити смачне Картопляне тісто для піци рецепт простий. Садок ще не почався, а Добрик вирішив почати водити мене за дитячим лікарям🙄 В сториз ви вже бачили, що невдале падіння і малюк поки не ходить, а їздить на мамі) що у нас так до кінця і не зрозуміло. Бентежить одне – висока температура. Лікар сказав, що може бути, але зовсім в цьому не впевнений.
Так що поки лікуємося і чекаємо. А тепер до того, що на фото🍕 Піца на картопляному тесті. Замішувала тісто в хлібопічці, рецепт звідти ж! Я в повному захваті! Пишна, м’яка… Аромату картоплі особливого немає. Тільки коли відразу дістаєш гарячу піцу. Тісто для мене дуже незвичайне і тому я довго не наважувалася за нього взятися, а даремно!!) Виходить досить багато!
Так що поки лікуємося і чекаємо. А тепер до того, що на фото🍕 Піца на картопляному тесті. Замішувала тісто в хлібопічці, рецепт звідти ж! Я в повному захваті! Пишна, м’яка… Аромату картоплі особливого немає. Тільки коли відразу дістаєш гарячу піцу. Тісто для мене дуже незвичайне і тому я довго не наважувалася за нього взятися, а даремно!!) Виходить досить багато!
Інгредієнти
Борошно 500 г
Картопля відварна 300 р
Сир 40 г
Олію вершкове 30 р
Сіль 1 год л
Дріжджі сухі 1.5 ч л
Яйце куряче 1 шт
Молоко 125 мл
Картопляне тісто для піци покроковий рецепт
1. Просіяти борошно. Змішати з сіллю і дріжджами. Додати пюре з картоплі (гарненько розім’яти, щоб не було грудочок), яйце, м’яке масло кімнатної температури, натертий на дрібній тертці сир і тепле молоко.
2. Ретельно замісити тісто. Прибрати в чисту миску, змащену рослинним маслом і накрити плівкою. Залишити підніматися на час-полтора.
3. Далі дістати тісто на припыленную борошном поверхню, обім’яти, сформувати піци, роблячи бортики, викласти начинку. Випікати в розігрітій до 200-220 С до золотистого цвета.