НЕРЕАЛЬНО СМАЧНІ КАРТОПЛЯНІ КОРЖІ🍃 “Ми їх з’їли за один присід🤫😁”. Як зробити Картопляні коржі з рисового борошна рецепт простий.
Інгредієнти
Картопля – 500 г
Рисове борошно – 200 г (можна замінити на іншу)
Оливкова олія – 1 ст. л.
Сіль і спеції за смаком
Картопляні коржі з рисового борошна покроковий рецепт
1. Картоплю відварюємо і перетираємо в пюре, додаємо сіль, борошно і вимішуємо еластичне тісто. Ділимо тісто на 2-3 частини (залежно від розміру сковороди).
2. Розкачуємо з цих частин коржі. Обсмажуємо з двох сторін по 3-4 хв (чудово смажаться на а/п сковороді без додавання масла).
3. Змішуємо масло і спеції (автор додала тільки здрібнений тимьян – ідеально🤤) і поливаємо зверху лепешки.