Кавунові чіпси в сушарці або дегидраторе простий рецепт. Періодично експериментую з сушкою фруктів і ягід в дегидраторе. Це одна з проб, потім ще що-небудь вигадаю з кавуном 😊
Інгредієнти
кавун
мед
Кавунові чіпси в сушарці або дегидраторе покроковий рецепт
1. Я ріжу кавун не на часточки, а на квадратики, щоб можна було їсти виделкою і не обливатися соком. На шкірці залишаю трохи м’якоті. Потім ріжу жорстку зовнішню частину шкірки і ріжу м’яку частину на невеликі прямоугольники.
2. Заливаю їх медом чи можна засипати парами ложок фруктози, добре перемішую і залишаю на 30-60хв. Потім ці часточки укладаю на сітку дегидратора.
3. 45С, за 12-14 годин майже висохли, але це залежить від товщини шматочків. Вийшло щось середнє між цукатами і сухофруктами, але мені сподобалося 🍉