Кекси з чорної смородиною без глютену і лактози. Це приголомшливий аромат , вони такі м’які. Якщо у вас в морозилці завалялася ягідка з дачі , то її час настав 👌🏾 Ви можете експериментувати, додаючи цедру, ваніль , какао , цукати і тд .
Інгредієнти
•3 яйця
•3-4 ст л стропа топінамбура
•100 мл рослинного молока ( у мене мигдальне , роблю сама , рецепт є у стрічці)
•60 мл будь-якого рослинного масла або 50 г масла ДХІ в рідкому вигляді
•250 г рисового борошна + ще додала 3 ст л рисового борошна ( замінити нічим не можна)
•щіпка солі , щіпка соди
•ягоди і будь-яка начинка на ваш розсуд
Кекси з чорною смородиною без глютену покроковий рецепт
1. Збиваємо яйця з підсолоджувачем. Додаємо інші інгредієнти і замішуємо тісто. В кінці соду і ягоди ( у мене були заморожені ). P. s Тісто рідкувате, як сметана 10%, це нормально.
2. Заповнюємо формочки (я майже до кінця наповнювала їх). Розігріваємо духовку на 170 градусів і ставимо наші кекси.
3. Перші 20 хв не відкриваємо. Випікаємо до готовності, у мене вийшло 30 минут.