Кокосовий торт Баунті з шоколадним бісквітом

Я обожнюю все кокосове! Кокосовий торт Баунті з шоколадним бісквітом простий рецепт домашній. І на цьому тижні хочу порадувати вас новим рецептом, де багато кокоса🥥😋 А якщо кокос доповнити шоколадом тоді вже точно райська насолода!😌💕 Готувати торт швидко і дуже просто) Тільки запасіться кокосовою стружкою 😉

Інгредієнти

Бісквіт:
Борошно 150 гр
Розпушувач 5 гр
Сіль щіпка
Какао 20 гр
Молоко 140 мл
Масло рослинне 40 гр
Масло вершкове 40 гр
Цукор 100 гр
Яйце 1 шт С1

Начинка:
Стружка 150 гр
Молоко 250 мл
Масло вершкове 50 гр
білий Шоколад 100 гр

Глазур:
Темний шоколад 50 гр
Масло вершкове 50 гр

Кокосовий торт Баунті з шоколадним бісквітом покроковий рецепт

1. Змішуємо борошно, сіль, розпушувач, какао і цукор. Окремо змішуємо яйце, два види масла (розтопити вершкове попередньо) і молоко. Обидві суміші об’єднуємо. Вимішуємо віночком 30 секунд. Виливаємо тісто у форму 16 см і випікаємо при 170 градусах 40-45 минут.

2. Дістаємо, даємо охолонути і пакуємо в плівку. Даємо полежати в холодильнику 1-2 години. Готуємо начинку. Молоко, стружку, м’яке вершкове масло проварюємо в сотейнику пару хвилин. В кінці додаємо шоколад і добре перемішуємо. Накриваємо плівкою і охлаждаем.

3. Якщо буде видно рідина, її краще злити. Збірка. Бісквіт розрізаємо навпіл, попередньо зрізавши виступаючу шапочку. Торт можна збирати на тарілці або підкладці. Але обов’язково в кільці, проставивши ацетатної пленкой.

4. Кладемо корж, зверху начинку і знову корж. Прибираємо торт на 3-4 години або на ніч у холодильник. Готуємо глазур. Шоколад розтоплюємо і змішуємо з м’яким вершковим маслом. Наносимо глазур поверх торта. Прикрашаємо) Вага торта 1.2 кг.

Відео рецепт 👇