Для самих сміливих шукачів нових смаків! Із серії індійських чатні – соусів для основних страв. Чудово в поєднанні зі зрілими сирами або до м’яса. Як приготувати Конфітюр з помідорів чері рецепт простий.
Інгредієнти
• 250г помідорів чері
• половина червоної цибулини
• 30мл білого винного оцту
• 80г цукру
• щіпка солі
• щіпка гострого перцю
Конфітюр з помідорів чері покроковий рецепт
1. Помідори розрізати на чотири частини, цибулю нарізати тонкими полукольцами.
2. Скласти в невелику каструлю разом з цукром і оцтом, варити на невеликому переодически помішуючи вогні 30 минут.
3. За 10 хвилин до готовності посолити і додати гострий перець. Буон аппетито!