Як приготувати смачне Королівське варення з білої черешні без кісточок з горіхами рецепт в домашніх умовах.
Інгредієнти
біла черешня 2 кг
цукор 2 кг
волоські горіхи 2 склянки
вершкове масло 1чл
лимон 0,5 маленького або 1/4 великого
Королівське варення з білої черешні без кісточок з горіхами покроковий рецепт
1. З черешні акуратно прибрати кісточку(шпилька або спец присобление), всередину замість кісточки закладаємо шматочок горіха розміром з кісточку або трохи більше, черешня має тримати форму. Дивіться, щоб варення не потрапляла лушпиння або дрібні частинки горіхів з рук, щоб варення залишалося медовим і прозрачным.
2. Засипали цукром і відразу на повільний вогонь, чекаємо утворення сиропу, потім можна зробити потужність трохи вище Як підуть знаки першої пінки закладаємо шматочок вершкового масла, розподіляємо його по поверхні, трохи притапливая ягоди, як закипить выключаем.
3. Коли варення повністю охолоне, зазвичай на слід день знову доводимо на невеликій потужності до кипіння і вимикаємо, чекаємо повного остывания.
4. У третій захід додаємо порізаний лимон, він не дасть варенню кристализоваться, як закипить чекаємо 5 хвилин і розливаємо по стерильним банкам, закриваємо стерильними кришками, перевертаємо, щоб переконатися, що закрито герметично.
5. Залишилося набратися терпіння і в холоднечу з морозу заварити ароматний гарячий чай з чебрецем, відкрити таку баночку, вкушати і усвідомлювати як прекрасна жизнь.
Відео рецепт 👇