Ідеальне поєднання меду, кориці і соковитою кислинки злив. Доброго дня! Сьогодні я приготую шарлотку зі сливами. Як приготувати смачний королівський пиріг шарлотка зі сливами в духовці найсмачніший по простому і швидкому рецептом.
Інгредієнти
Борошно можна замінити цільнозерновий пшеничного.
В 100 г – 228 ккал
Форма 20×30 см
Розпушувач – 5 р
Сода – 3 р
Сіль – 1 г
Цукор – 140 г
Рослинне масло – 110 р
Борошно – 300 г
Ванільний цукор – 10 г
Кориця – 1 ч. ложка
Яйця – 2 штуки (100 м без шкаралупи)
Сливи – 800-1000 р
Мед – 50 г
Сметана 15% – 200 г
Посипання
Цукор – 30 р
Кориця – 2 г (чайна ложка)
Королівський пиріг шарлотка зі сливами найсмачніший покроковий рецепт
1. Форму вистелити папером для випічки з антипригарним шаром. Просіяне борошно з’єднати сіллю, содою, розпушувачем і корицею. За бажанням борошно можна замінити цільнозерновий пшеничний яйця з’єднати з ванільним цукром і цукром, перемішати до однорідності додати сметану або густий йогурт, мед і рослинне масло без смаку і запаха.
2. Перемішати до максимальної однорідності з’єднати з борошняною сумішшю і замісити густе тісто лопаткою. Про спільне додавання соди і розпушувача можна прочитати в описі розподілити тісто по дну форми рівномірним шаром. Зверху викласти половинки слив, максимально близько один до одного виключно за бажанням, посипати сумішшю цукру і корицы.
3. Випікати в розігрітій до 160 градусів духовці на середньому рівні без конвекції 50 хвилин. Перенести на решітку і повністю остудити. Більше рецептів пирогів з ягодами і фруктами можна знайти за посиланням у описании.
4. Пиріг краще всього подати зі збитими вершками, сметаною або кулькою пломбира.
5. Поєднання меду, кориці і соковитою кислинки злив надає цьому пирога незабутній ідеальний вкус.