Корисний кето Торт з мигдалем і шоколадом простий рецепт.
Інгредієнти
Калорійність 392 /100 р
Б/Ж/У: 15/35/5
(Відмінний варіант для КЕТО дієти)
ІНГРЕДІЄНТИ (на форму 16 см):
▪️Для шоколадного бісквіта:
✔️Яйця – 4 шт.
✔️Вершки 10% – 40 г (можна замінити на більш жирні)
✔️мигдальна Борошно – 40 р
✔️Эритритол – 60 г
✔️Інтенсивний підсолоджувач – 2 м. л (я використовую підсолоджувач в 20 разів солодше цукру)
✔️Какао – 20 г
✔️Кава розчинна – 4 р
✔️Розпушувач – 2 р
✔️Сіль – щіпка.
▪️Для мигдального крему:
✔️Мигдаль 130 г (можна використовувати мигдальне борошно).
✔️Вершкове масло – 90 г
✔️Сливка 35% жирності – 40 р
✔️Эритритол – 40 р
✔️Інтенсивний підсолоджувач – 4 м. л.
✔️2 яйця.
Корисний кето Торт з мигдалем і шоколадом покроковий рецепт
1. Дістаємо вершкове масло з холодильника, щоб воно потеплішало до кімнатної температури. В цей час готуємо коржі. Для цього з’єднуємо всі сипучі інгредієнти крім эритритола (какао, борошно, розпушувач, інтенс. підсолоджувач). Наливаємо вершки в маленький сотейник, додаємо кави і нагріваємо, але не кипятим.
2. Даємо кавовим вершків охолонути. Яєчні жовтки відділяємо від білків. Білки збиваємо до піни, додаємо эритритол і збиваємо до міцних пік. Збиваємо білки з дрібкою солі до побеления.
3. Додаємо в них кавові вершки, добре перемішуємо. Беремо частину білкових пік і вмішуємо в жовтково-кавову суміш, після чого починаємо вводити сухі ингредиенты.
4. Всипаємо частинами, акуратно перемішуємо, намагаємося не осадити наші білки. Вводимо всі білки в тісто, перемішуючи спатулой, ні в якому разі не використовуємо вже міксер! Розкладаємо тісто по 3 форм для випікання. Випікаємо на 180° З хвилин 15.
5. Рецепт крему читайте в карусельці фото! – https://www.instagram.com/p/CjlCgplN8md/