Коржі піде по турецьки простий рецепт в духовці.
Інгредієнти
Об’єм 250 мл склянки
Обсяг чайної чашки 125 мл
10-12 гр. швидкорозчинних дріжджів
1 їдальня ложка цукрового піску
Півсклянки теплого молока
1 склянку теплої води
Половина чайної чашки рослинного масла
1 чайна ложка солі
4,5 склянки борошна
Додатково:
Яєчний жовток
чорний кмин
кунжут
Коржі піде по турецьки покроковий рецепт
1. Перемішати дріжджі, цукор, молоко, воду і масло. Додати сіль, потроху додати борошно, замісити м’яке тісто. Накрити і залишити підніматися. Розділити на 3 частини. Накрити і залишити на 30 минут.
2. Трохи розкачати, зробити надрізи, змастити яєчним жовтком, посипати кунжутом і тмином.
3. Готувати в духовці при 220 градусів до золотистого кольору. Приємного апетиту!
Відео рецепт 👇