Коржі з начинкою з картоплі і цибулі з дріжджового тіста простий рецепт.
Інгредієнти
200 мл теплої води
200 мл теплого молока
2 ст. л. рослинного масла
1 пакет сухих дріжджів (7 г)
520-550 г борошна
1,5 ч. ложки цукру
Сіль за смаком
Для начинки:
3 ст. л. оливкова олія
5-6 штук картоплі
1 цибулина
1 ч. л. томатна паста
Сіль за смаком
Підлогу ч. ложки червоний перець, паприка, кмин
Щіпка чорного перцю
Коржі з начинкою з картоплі і цибулі з дріжджового тіста покроковий рецепт
1. Замісити м’яке тісто з інгредієнтів для тіста. Залишити бродити під кришкою на 45 хвилин. Відварити, очистити і розім’яти картофель.
2. Нарізану цибулю обсмажити на оливковій олії. Додайте спеції і томатну пасту і обсмажте. Додайте картоплю і перемішайте. Додати за бажанням дрібно нарізану петрушку. Знову перемішати і залишити остывать.
3. Розділити тісто на 8-10 частин. Розкачати, покласти начинку і надати форму. Акуратно розкачати, ніж тим тонше лучше.
4. Готувати на сковороді з двох сторін до золотистого цвета.
5. Після приготування, змастити маслом.
Відео рецепт 👇