Крем лимонний курд для торта

Приголомшливо смачний! 👍🏻 Підходить для прошарку в тортики, як наповнювач в капкейки. Можна просто з млинцями та оладки! Як зробити Крем лимонний курд для торта рецепт простий.

Інгредієнти

Лимонний сік-115 мл
Цукор-90г
Вершкове масло-60 г
Жовтки-4 шт.
Цедра 1 лимона

Крем лимонний курд для торта покроковий рецепт

1. В сотейнику з’єднати цукор, жовтки, цедру і лимонний сік. Поставити на середній вогонь і довести сміюся до перших пухирців. Не кип’ятити!

2. Готовність можна перевірити на лопатці, якщо борозенка не розтікається, крем готовий!

3. Процідити через сито. По невеликому шматочку додати вершкове масло, після кожного шматочка добре перемішуючи крем. Крем можна зберігати в холодильнику в закритій ємності 2-3 дня.