Крем, Пломбір на жовтках

Як зробити Крем, Пломбір на жовтках для торта Естерхазі рецепт простий ✨ Цей смачний крем я використовую в тих випадках, коли я використовую тільки білки для приготування бісквіта, коржів або меренги. Звичайно, саме цей крем я використовую для приготування шикарного горіхового торта Естерхазі. Давайте підтримаємо цей пост 🧡🧡🧡 Так рідко виходить сюди щось викласти 😔

Інгредієнти

* Жовток – 70 р
* Цукор – 60 г
* Молоко – 250 р
* Кукурудзяний крохмаль – 15 р
* Вершкове масло – 40 г
* Ванільний цукор – 10 г
* Вершки 33% – 100 г

Крем, Пломбір на жовтках покроковий рецепт

1. З’єднуємо жовтки, цукор, крохмаль і перемішуємо. Додаємо молоко, знову перемішуємо і ставимо на повільний огонь.
2. При постійному помішуванні готуємо крем до загустіння. Перекладаємо крем в іншу миску. Далі додаємо масло, перемішуємо до однорідності, накриваємо харчовою плівкою в контакт і прибираємо в холодильник до повного остывания.
3. Збиваємо вершки до м’яких піків. Холодну заварную основу також збиваємо міксером до однорідності і з’єднуємо всі разом , перемішуючи лопаткою або віночком , зберігаючи легкість массы.