Крем суп з брокколі, кабачками і горошком на вершках

Крем суп з брокколі, кабачками і горошком на вершках простий рецепт 🌱 Зараз сезон кабачків і якщо ви вже не знаєте , що з ними робити – спробуйте цей рецепт 🌱 Сам суп дуже простий , але деталі роблять його особливим.

Інгредієнти

Кабачок — 1 шт
Брокколі — 300гр
Горошок свіжий або св. м — 200гр
Вершки рослинні — 200мл (можна замінити на раст. молоко)
Спеції: перець білий мелений, шафран якщо є, часник сушений, сіль гімалайська рожева

Для кешью крему:
Кешью — 50 гр заздалегідь замочений
Петрушка невеликий пучок
Часник (заздалегідь обсмажити або запекти) — 2 зубчики
Тофу класичний 50гр (можна замінити на відварений нут)

Для чіпси:
Вода 90гр
Борошно 10гр
Олія оливкова -40гр (можна
рослинна)
Спеції за смаком

Зелене масло:
Петрушка пучок + часник 1 зубчик + оливкова олія + білий перець мелений

Крем суп з брокколі, кабачками і горошком на вершках покроковий рецепт

1. Для кешью крему:
Все змішати і збити блендером.

2. Для чіпси:
Все змішати і вилити на розігріту сковорідку , протягом 2-х хвилин волога випарується і залишиться чипс.

3. Суп:
1. Овочі почистити, відправить в каструлю і залити водою (на 1 см вище овочів)
2. Варити до готовності, зняти.
3. Додати рослинні вершки або молоко, спеції, довести до кипіння і збити блендером.
4. Готово.

Відео рецепт 👇