Крем суп з кабачків з вершками

Як зробити Крем суп з кабачків з вершками рецепт простий. 🍲 Легкий літній супчик, який можна кожен раз готувати по-різному. Я, наприклад, люблю покришити в нього сир дор блю, чоловік будь-який крем-суп їсть тільки з беконом 🥓

Інгредієнти

Кабачки 2 шт.
Вода 500 мл
Вершкове або топлене масло 10 г
Сіль за смаком
Чебрець 1/4 ч. л.
Вершки 33% 100 мл
Бекон у/до 4 смужки
Сухарики за смаком

А ще сюди відмінно підходять креветки або сухарики. Можна додати картоплю, тоді суп стане більш ситним і у нього зміниться текстура.

Крем суп з кабачків з вершками покроковий рецепт

1. У сковороді розтопити топлене масло і обсмажити в ньому крупно нарізані кабачки. Перекласти їх в каструлю, додати сіль, специи.

2. Залити водою, довести до кипіння і варити на слабкому вогні протягом 15 минут.

3. Пюрировать до однорідної консистенції, влити вершки, прогріти, але не доводити до кипения.

4. Бекон обсмажити на сухій сковороді до хрусткої скоринки. Розлити суп по тарілках, покласти бекон і посипати сухариками.

Відео рецепт 👇