Крем суп з куркою, картоплею і грибами

Рецепт дуже смачного вершкового крем-супу з куркою, картоплею і грибами простий. Давно не готувала його а днями зварила і хотіла слідом другу партію готувати, такий він смачний. 😍

Інгредієнти

Курка: кілька стегон на кістки
Можна без неї, або використовувати тільки бульйон
Картопля 4 шт.
2 шт. Цибуля (не великих)
Печериці 300 р.
Чебрець, сіль, перець
Вершки 350 мл.

Крем суп з куркою, картоплею і грибами покроковий рецепт

1. В гарячу воду (3 склянки) вкладаємо курячі стегна, після закипання знімаємо пінку, додаємо картоплю, солимо. Його нарізаємо великими кубиками, відварюємо до готовності. ⠀ Курку витягуємо, відокремлюємо м’ясо від кісток, повертаємо його в каструлю. ⠀
2. Паралельно обсмажуємо цибулю до рум’яного кольору, додаємо гриби, нарізаємо їх на четвертинки, обсмажуємо до готовності. В середині приготування додаємо чебрець. ⠀ Зливаємо з супу майже весь бульйон, перекладаємо в каструлю гриби з цибулею і вливаємо сливки.
3. Додаємо сіль, перець за смаком і пробиваємо блендером. Поступово вливаємо бульйон і доводимо до потрібної консистенції. ⠀ Дуже смачно з часниковими грінками. 😋 Любите такі крем -супы?