Як смачно зробити Кунцевские булочки, рогалики простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Домашній хліб, випечений з любов’ю, — це завжди приголомшливо смачно і ароматно! На фото хліб, який я печу, це свого роду медитація, яка дає мені сили не тільки фізичні, але й моральні.. Універсальна випічка, можна подати як до обіду так і до чаю. Тісто дуже просте, готується швидко, без опарним способом, але знадобитися час, щоб тісто підійшло..
Інгредієнти
Вода 290 мл
Борошно 500 гр
Дріжджі 10 гр; сухі 1 год л
Сіль 1 год л
Цукор 1 ст л
Вершкове масло 50 гр
Кунцевские булочки, рогалики покроковий рецепт
1. В миску просіваємо все борошно, додаємо сіль, перемішуємо. У теплу воду додаємо цукор, дріжджі, перемішуємо. Додаємо дріжджову суміш в борошно, перемішуємо спочатку лопаткою/ ложкою, а потім руками, поступово додаючи м’яке вершкове масло. Вимішуємо тісто до гладкості і эластичности.
2. Тісто округляємо, чашу змащуємо рослинним маслом , прибираємо на підйом на 1,5 години. Далі не обминаючи тісто підкотити в рулет , ділимо на шматочки 80-100 гр, підкочуємо в кульки, накриваємо плівкою, даємо відпочити 10 хв. Розкачуємо всі кульки в коржі, залишаємо на 5 мин.
3. Килимок злегка змастити рослинним маслом, корж знову розгортаємо, надаємо форму трикутника. З широкого краю звертаємо рогалик, кінчик прокатати качалкою роблячи його тонше. Кінчик повинен бути під низом. Переносимо рогалики на деко застелений, накриваємо плівкою, даємо подойти.
4. Змащуємо молоком будемо Випікати з парою.. Розігріваємо духовку до 200 С Ставимо вниз порожній лист, наливаємо 0,5 склянки гарячої води ставимо осоружний з рогаликами, закриваємо духовку. Я випікала 20 хв, але Ви завжди орієнтуйтеся на свою духовку!