Як зробити смачне Кунжутне печиво ведмідь рецепт в духовці простий. Давненько ми з вами, дівчатка, печиво не пекли. Це дуже простої смачне печиво, яке порадує не тільки дорослих, але і дітей. Тільки уявіть, як зрадіє ваш малюк, коли на полуденок ви запропонуєте йому таких ведмедиків.
Інгредієнти
Кунжут 100 гр (2 пачки кунжуту)
Олію слив. 60гр
Борошно 120 гр
Яйце 1шт
Сіль 1/2 ч. л
Ванільний цукор-10г
Цукор 120 гр
Лимонний сік 1 ч. л
Шоколад 1/2 плитки
Кунжутне печиво ведмідь покроковий рецепт
1. Кунжут обсмажуємо на сухій сковороді до світлої золотистого кольору. У мисці змішуємо міксером масло кімнатної температури, цукор і ванільний цукор. Додаємо яйце і лимонний сік і знову добре розмішуємо. Додаємо просіяне борошно, розпушувач перемішуємо міксером. Висипаємо кунжут, розмішуємо тісто ложкой.
2. Деко застеляємо пергаментом. Формуємо ведмедиків. Кладемо 1/2 ст ложку тесту (голова) та зверху з боків вушка. Не приплюскивать. ВАЖЛИВО☝️ печиво в духовці сильно збільшиться в розмірі. Тому потрібно зробити велику відстань між ними і вушка викладати подалі один від одного, інакше вони зіллються одне з другом.
3. Випікаємо 12-15 хвилин на 180 гр до золотистого кольору. На водяній бані розтоплюємо шоколад. Викладаємо його в кондитерський мішок і малюємо мордочку на остившем печиво. Якщо немає кондитерського мішка можна використовувати простий поліетиленовий пакет. Викладаємо шоколад в куточок пакета, зав’язуємо вузол, обрізаємо ножицями куточок і можна рисовать.