Це блюдо оцінять усі домочадці і попросять добавки! Обіцяю! Як приготувати курку з грибами та вершковим соусом з вершками на сковороді рецепт простий.
Інгредієнти
ЧАС ПРИГОТУВАННЯ: 30-40хв
КІЛЬКІСТЬ ПОРЦІЙ: 4-5
КБЖУ НА 100г ~ 127/12/7/4
⠀
-курячі стегна – 400г;
-цибуля – 1шт;
-гриби – 200г;
-борошно – 1ст.л.;
-вершки – 200мл;
-спеції і сіль – за смаком.
Курка з грибами та вершковим соусом на сковороді покроковий рецепт
1. Стегна обсмажити до рум’яного кольору і прибрати в сторону. На цій же сковороді обсмажити цибулю, свіжі шампиньоны.
2. Додати ложку борошна, спеції, влити вершки. Повернути на сковороду курячі стегна і тушкувати під кришкою на повільному вогні хвилин 20. ⠀
3. Я подавала з картопляним пюре і зеленню!
Відео рецепт 👇