Запечені курячі крильця в кисло солодкому соусі в духовці простий рецепт.
Інгредієнти
крила Курячі 1 кг
Сіль
Чорний перець
Мука 2 ст. л
Томатний соус 2 ст. л
Мед 1 ст. л
Часник 🧄 1 зуб
Рослинна олія 1 ст. л
Винний оцет 6% 1 ч. л (можна використовувати сік лимона)
Кунжут 1 ч. л
Курячі крильця в кисло солодкому соусі в духовці покроковий рецепт
1. Крильця просушуємо від вологи паперовим рушником, солимо і перчимо, залишаємо на 20 минут.
2. Посипаємо борошном і добре перемішуємо, щоб частину борошна залишилася на крилах. Випікаємо В духовці 45-50 хвилин при 200°.
3. Один раз перевертаємо, коли одна сторона стала рум’яною. Змішуємо з соусом в гарячому состоянии.
Відео рецепт 👇