Курячі відбивні з сиром і шинкою

Як смачно зробити Курячі відбивні з сиром і шинкою простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

На кожну відбивну:
1 скибочка шинки або бекон (нарізка)
1 скибочка сиру для тостів або 1 ст. л. тертого сиру
сіль, перець
0,5 ст. л. рослинного масла для обсмажування

Курячі відбивні з сиром і шинкою покроковий рецепт

1. Поставити варити рис або пасту. М’ясо відбити плоским боком кухонного молоточка, посолити. У сковороді розігріти 0,5 ст. л. рослинного масла. Відбивні запанірувати в борошні і підсмажити з одного боку до посветления.

2. Як тільки м’ясо збереться присмажуватися, перевернути відбивні, зменшити нагрів до мінімуму. Викласти на м’ясо, шинку. У мене шинка була тоненька, але скибку за обсягом великий і я його на відбивну хвилеподібно як-то уложила.
3. тобто шинку не обрізаємо, а укладаємо кусень цілком. Посипати заготовки сиром. Накрити сковороду кришкою і тушкувати до готовності відбивних (вони мають зовсім злегка підсмажитися знизу) і розплавлення сиру хвилин 5-7. Подавати, посипавши свіжомеленим перцем і зеленню. 10 хвилин і смачно до очманіння!

Відео рецепт 👇