Курячий суп з рулетиками, плавленим сиром і картоплею

Курячий суп з рулетиками, плавленим сиром і картоплею простий рецепт.

Інгредієнти

Куряче м’ясо або стегенце 300 -500 гр.,
Плавлений сир 100 гр.,
Картопля 2 шт.
Цибуля ріпчаста 1 шт.
Морква 1 шт.
Сіль, перець за смаком
лавровий лист
зелень

Тісто для рулетиків:
Яйце куряче 1 шт.
Борошно пшеничне (на туговатое тісто)
Сіль 1 щіпка
вода 100 гр.,

Курячий суп з рулетиками, плавленим сиром і картоплею покроковий рецепт

1. Куряче м’ясо ставимо варити і заводимо тісто. До яйця додаємо сіль, воду, борошно і замішуємо злегка туговатое тісто. Накриваємо і ставимо в холодильник. Готовий бульйон проціджують, ну або збираємо пінку, додаємо довільно нарізану картоплю і варимо до готовности.

2. Обсмажуємо на рослинному маслі ріпчасту цибулю та моркву. Додаємо в суп, туди ж відправляємо м’ясо. Тісто ділимо на дві частини, розкачуємо по черзі в тонкий пласт, приблизно 3-4 мм, змащуємо плавленим сиром, скачуємо в рулет і нарізаємо приблизно по 1 сантиметру.

3. Закидаємо рулетики в каструлю і як тільки почнуть спливати, наш суп готовий. Додаємо сіль, перець, лавровий лист. Зелень можна додати в каструлю, а можна і індивідуально. Обов’язково спробуйте приготувати, це дуже, дуже смачно!

Відео рецепт 👇