Неймовірно смачний, легких і дуже красивий чізкейк без випічки. ⠀ Ви повинні його обов’язково приготувати! Мої гості в захваті 😍 ⠀ Я використовувала роз’ємну форму на 24 див. ⠀ Як зробити Легкий чізкейк з лохиною рецепт простий.
Інгредієнти
Печиво цукрове – 250 г
Масло вершкове – 110 р
⠀
Сирний сир – 280 р
Маскарпоне – 250 г
Вершки 33% – 200 р
Цукрова пудра – 140 р
⠀
Желатин швидкорозчинний – 25 р
Вода – 130 мл
⠀
Лохина – 200 г для крему і 150 г для прикраси
Цукор – 2 ст. л.
⠀
Для шоколадних патьоків
Білий шоколад – 50 г
Вершкове масло – 15 м
Легкий чізкейк з лохиною покроковий рецепт
1. Печиво і масло подрібнюємо в крихту блендером. Викладаємо у форму, утрамбовується і прибираємо в холодильник. ⠀ Желатин заливаємо водою кімнатної температури. ⠀ Ягоди подрібнюємо, додаємо цукор і нагріваємо до розчинення цукру. Даємо нього охолонути. ⠀ З’єднуємо сир, Сир, вершки і цукрову пудру.
2. Збиваємо на найслабшій швидкості міксера. Ділимо вершкову суміш, приблизно, на три частини. У 1/3 додаємо ягідне пюре і перемішуємо до однорідної маси. ⠀ Набряклий желатин нагріваємо до 55-60 градусів, постійно помешивая.
3. Даємо трохи охолонути. ⠀ Приблизно 2/3 частини желатину додаємо в вершкову суміш, а в 1/3 – ягідну. ⠀ Акуратно перемішуємо. ⠀ Виливаємо білу суміш на корж. Додаємо цілі ягоди, втоплюючи з в крем. Зверху виливаємо ягідну суміш. Прибираємо в холодильник на ніч або мінімум на 3 години. ⠀
4. Шоколад і масло розтоплюємо в мікрохвильовці 30 сек. Перемішуємо до однорідності. Наносимо шоколадну суміш на холодний десерт! ⠀ Прикрашаємо ягодами і подаємо до чаю.
Відео рецепт 👇