Лимонний чізкейк Сан-Себастьян з меренгою

Як зробити Лимонний чізкейк Сан-Себастьян з меренгою простий рецепт в духовці. Я великий любитель лимонного тарта з меренгою, знаєте такий? І найбільший фанат чізкейків. Подумала хвилини 3 і вирішила зробити просто ккккккомбо смакових вибухів!💥

Інгредієнти

Нам треба на форму 18 см:

Сирний сир – 500 г
Цукор – 110 гр
Яйця – 3 шт
Крохмаль – 15 гр
Вершки 33% – 330 гр
Ваніль – щіпка
Лимонний сік – 60 мл
І цедра одного лимона

Меренга:
Білки – 50 гр
Цукор – 100 гр

Лимонний чізкейк Сан-Себастьян з меренгою покроковий рецепт

1. Для чізкейку змішуємо всі по черзі і кожен раз добиваємося гладкої консистенції за допомогою віночка. Щоб не було грудочок – сирний сир розітріть з цукром, а потім вводьте все інше. У самому кінці додайте цедру одного лимона і сік 60 мл і перемешайте.

2. до Речі, його можна зробити без цукру. Просто замініть 110 гр цукру на 130 гр эритрита. Переливаємо нашу суміш в роз’ємну форму, застелену пергаментом знизу і з боків. Випікаємо при 190 градусів – 23 хвилини Потім включаємо 230 градусів і печемо ще 13 хвилин. Я під кінець, хвилини на 4, завжди включаю режим ‘гриль’ щоб з’явилася характерна скоринка сверху.

3. Залишаємо його остигати при кімнатній температурі і прибираємо в холодильник на 6-7 годин. Для меренги просто збиваємо міксером або віночком білки з цукром до міцних пиков.

4. Прикрашаємо зверху наш остиглий чізкейк і насолоджуємося цією неймовірно нееежнейшей, солодко-кисленькой смакотою! Обов’язково готуйте, якщо ви любите лимонну випічку!🍋🍰

Відео рецепт 👇