Як зробити Листкове печиво Бухара з родзинками рецепт простий в духовці! ПРОСТИЙ, Вдалий ПЕРЕВІРЕНИЙ РЕЦЕПТ. Випічка до ЧАЮ. Дуже смачне листкове печиво з родзинками “БУХАРА”. Готується дуже просто. Дуже вдалий і одночасно легкий рецепт листкового тіста. Розсипчасте, солодке цукрове печиво. До чаю ідеально.
Інгредієнти
На ~12 штук (~520(sad)
– 1 яйце
– 60 мл кефіру
– 120г вершкового масла
– 1 ст. л цукру
~ 260г борошна
– 1 ч. л. розпушувача
– щіпка солі
– 80-100г родзинок
Листкове печиво Бухара з родзинками покроковий рецепт
1. В миску розбиваю яйце, додаю цукор сіль і вливаю кефір. Все перемішую. В окрему чисту посуд всипаю просіяне борошно, додаю розпушувач і перемішую. Кладу кубики холодного вершкового масла і руками швидко перетираю з борошном до дрібної крихти. Сюди вливаю яєчно-кефірну суміш. Злегка перемішуємо виделкою і потім швидко замішую тісто руками.
2. Кладу в пакет і убираюв холодильник на 10-15 хвилин, потім тісто присипаючи борошном і розкачую. У нас повинен вийти прямокутник зі сторонами приблизно 30 на 40 сантиметрів. Посипаю зверху цукром ,кількість цукру регулюйте по своєму смаку. Складаю тісто з двох сторін до центру. Злегка прокатываю качалкою. Посипаю сахаром.
3. На одну половину кладу родзинки. Родзинки звичайно ж необхідно добре промити і висушити. Складаю навпіл. Посипаю цукром. Нарізаю на смужки шириною 3.5 див. Кладу їх на деко, застелене пергаментом. Випікати в добре розігрітій до 180°С духовці ~ 15-20 хвилин. Час випічки залежить від особливостей вашої духовки.