Мафіни з білим шоколадом і вишнями

Як смачно зробити Мафіни з білим шоколадом і вишнями простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Особливо ласуни оцінять цей рецепт ❤️ Мафіни краще випікати в паперових формах, але можна і без них

Інгредієнти

Для штрейзеля
🔸борошно – 30 р
🔸цукор – 15 г
🔸масло вершкове – 15 р

Для тесту
🔶яйця С1 – 2 шт
🔶вершкове масло – 120 г
🔶цукор – 120 г
🔶сіль – щіпка
🔶борошно – 120 г
🔶розпушувач – 3 р
🔶білий шоколад – 70 р
🔶вишня розморожена – 140 г

Мафіни з білим шоколадом і вишнями покроковий рецепт

1. Яйця збити до утворення густої піни. До размягченному вершкового масла додати цукор, сіль. Збити до пишноти маси. З’єднати яєчну й олійну маси. Перемішати сухі інгредієнти, борошно і разрыхлитель.

2. В два етапи ввести сухі інгредієнти в рідкі. Тісто вийде густе. Додати в тісто подрібнений білий шоколад. У розмороженої вишні злити сік. присипати її 1 ч. л. борошна, перемішати. Додати в тесто.

3. Тісто розкласти по формочках на 2/3 форми. Зверху присипати штрейзеля. Випікати в розігрітій до 180 градусів духовці приблизно 20-25 хвилин. Готовність перевірити дерев’яною шпажкой.

Відео рецепт 👇