Інгредієнти
Макарони з буряка:
1 буряк середнього розміру, очищена і очищена, близько 4 унцій*
Крапля червоного винного оцту
2 чашки (256 г) борошна “00” + ще для замісу
¼ склянки (32 г) манної борошна
2 цілих яйця (100 г)
1 яєчний жовток (18 г)
1 чайна ложка (6 г) солі
2-3 чайні ложки оливкової олії
Начинка з козячого сиру з лимонною цедрою:
4 унції (120 г) козячого сиру, розм’якшеного при кімнатній температурі
¼ cup (60g) crème fraîche
¼ чашки (60 г) рікотти, висушеної
¼ чашки Пармезану Реджано
2 столові ложки дрібно нарізаної подрібненої зелені (петрушки, м’яти або базиліка)
1 столова ложка лимонної цедри мейєра
1 столова ложка оливкової олії першого віджиму
Кошерна сіль і мелений чорний перець за смаком
Песто з буряка з зеленими фісташками
3 зубчики часнику
½ чашки підсмажених фісташок
2 чашки зелені буряків, очищеної, очищеної від плодоніжок і нарізаною
¼ чашки зібраних листя петрушки
½ чашки зібраних листя базиліка
2-3 столові ложки свіжого тертого Пармезану Реджано
3-4 столові ложки оливкової олії першого віджиму
1 лимон мейєра
Сіль і мелений чорний перець за смаком
Соус з білого вина з цибулею-шалотом і чебрецем
1 стакан сухого білого вина
1 невеликий цибуля-шалот, без стебла, розрізаний на четвертинки
3 гілочки свіжого чебрецю
1 чашка несолоного вершкового масла, нарізаного кубиками
1 лимон, очищений від цедри
Квітучий чебрець, мікрозелень або кервель, для подачі на стіл
Макарони з буряка Каппеллетті з сиром і песто Гордона Рамзі покроковий рецепт
Поки биточки запікаються, приготуйте начинку: збийте разом козячий сир, крем-фреш, рікотта і пармезан Реджано до отримання однорідної маси. Приправити зеленню, цедрою лимона мейер, сіллю, перцем і збризніть оливковим маслом. Перекладіть в кондитерський мішок або для легкої начинки і відкладіть в сторону.
Дістаньте з духовки і охолодіть до готовності, очистити від шкірки і викиньте. Розітріть буряк в пюре на сильному вогні, додавши рівно стільки рідини для запікання (або червоного винного оцту), щоб вийшла однорідна масса.
Посоліть серединку поглиблення і додайте оливкову олію. Розбийте яйця в центр разом з буряковим пюре. З допомогою виделки збийте яйця і пюре до отримання однорідної маси, продовжуючи збивати, втягуючи борошно з внутрішньої сторони круга.
Використовуючи скребок для верстака, зберіть частину тіста разом руками. Посипте поверхню великою кількістю борошна “00” і місіть близько 10 хвилин, поки тісто не стане гладким і пружним на ощупь.
Приправте лимонною цедрою мейєра, сіллю, перцем і великою кількістю лимонного соку. Коли тісто буде готове до розкочуванні: Розгорніть тісто для макаронів і викладіть його на чисту, суху і прохолодну робочу поверхню, наприклад мармурову.
Для полегшення формування макаронних виробів, в цей час дайте начинці нагрітися до кімнатної температури. Розділіть тісто на четвертинки і, обробляючи по одному шматку за раз, розкачайте тісто невеликий лопаткою або качалкою приблизно до квадрата розміром 3×3 дюйма.
Починаючи з машини на максимальній потужності, подайте розкатане тісто для макаронів в машину. Коли він буде на півдорозі, витягніть його. Коли ви пропустите тісто через всю машину, дістаньте його і провітріть. Повторіть 2 або 3 рази для першої настройки.
Повторіть 10 разів, посипаючи борошном руки і щоразу збільшуючи швидкість приготування, поки макарони не стануть гладкими і тонкими, як калька, – це приблизно 5 дюймів на будь валик для макаронів.
Потім виріжте і сформуйте капеллетті: Посипте деко манною крупою і викладіть розкатане тісто для макаронів на злегка посипану борошном поверхню (тут дуже знадобляться кондитерська пензлик і щіпка борошна). Використовуючи 3-дюймову кондитерську формочку (або обідок склянки), виріжте кружечки з тіста для макарон.
Відкладіть на деко і повторіть з рештою макаронами.* Приготуйте винно-масляний соус: Розігрійте велику сковороду на середньо-сильному вогні. Змішайте вино, цибуля-шалот і чебрець і готуйте, поки вони не зменшаться вдвічі. Видаліть чебрець і цибулю-шалот і выбросьте.
Готуйті 2 – 2 хвилини, поки паста не стане аль денте. З допомогою шумівки дістаньте пасту аль денте, струсивши надлишок води, і додайте біле вино-вершковий соус, щоб покрити, ложкою поливаючи соусом каппеллетті, щоб покрити. Перед подачею – розкладіть по тарілках і прикрасити соусом, соусом песто, посипте зеленню і тертим пармезаном.
Насадка для макаронних виробів, Дюбель або Качалка для розкочування макаронних виробів. 3 “Круглі або Рифлені Формочки для випічки.
Щітка для випічки, скребок для чаші і скребок для верстата – відмінні інструменти для приготування макаронних изделий.
Для цього рецепта вам знадобиться 3 унції або (84 г) бурякового пюре. Для цього тесту відмінно підійде попередньо обсмажена фасована буряк – просто подрібніть її в блендері, додавши трохи червоного винного оцту, щоб вийшла однорідна маса.
Розкачайте тісто для макаронів, як професіонал: злегка присипте все борошном – руки, поверхня, дошку, тісто для макаронів. Це захистить макарони і допоможе вам дуже тонко їх розтягнути. Але будь обережний. Занадто багато борошна зіпсує ваше тісто. Пам’ятай: Ви завжди можете додати борошно, але ви не можете її убрать.
Зважування інгредієнтів для цього рецепта дасть вам точно необхідну кількість і гарантує ідеально еластичне тісто, яке легко розгортати, надавати йому форму, ароматне, а також ідеально лагідне і ніжне. Приготуйте тісто і начинку заздалегідь для зручності складання і швидкого приготування.
Залиште тісто на ніч в холодильнику на термін до 3 днів, Капеллетті також можна заморозити для ще більш легкого приготування заздалегідь. Заморозьте на деку, застеленому шовкової або посипаній борошном пергаментним папером, перекладіть в герметичний контейнер і зберігайте до одного месяца.