Як зробити смачний Маковий торт з заварним кремом кращий простий рецепт.
Інгредієнти
МАКОВИЙ БІСКВІТ
Яйця – 5 шт
Цукор – 175 гр
Борошно – 150г
Крохмаль – 25 гр
Розпушувач – 4 гр
Сіль – 2,5 гр
Вершкове масло – 25 гр
Мак – 100 гр
ЗАВАРНИЙ КРЕМ
Молоко – 750 мл
Цукор – 200 г
Жовток курячого яйця – 2 шт.
Борошно пшеничне – 3 ст. л.
Крохмаль кукурудзяний – 2 ст. л.
Вершкове масло – 100 гр
Ванілін за бажанням
Маковий торт з заварним кремом кращий покроковий рецепт
1. Отвешиваем інгредієнти на вагах. Змішуємо сухі інгредієнти: борошно, крохмаль, розпушувач, мак і сіль. Рівномірно перемішуємо їх віночком. В іншій мисці цукор з’єднайте з яйцями і збиваємо міксером на середній або трохи вище середньої скорости.
2. Збиваємо приблизно 7-10 хвилин, маса збільшиться в об’ємі, стане світлою. Просіваємо через сито суміш із сухих інгредієнтів. Перемішуємо лопаткою. Робимо це у кілька етапів, інакше буде складно рівномірно вмішати інгредієнти і зберегти обсяг теста.
3. В мисці розтоплюємо вершкове масло і додаємо до нього трохи тіста. Перемішуємо вінчиком. Потім виливаємо тісто в основну миску і перемішуємо. Обсяг трохи піде, але не значно. Виливаємо тісто в кільце. Випікати при t 170 ` близько 50 мин.
4. Готовність бісквіта перевірити дерев’яною шпажкою. Після випічки даємо бісквіту повністю охолонути, з кільця не виймаємо. Як охолоне, дістаємо, загортаємо у плівку і прибираємо в холодильник на ніч. Після цього розрізаємо його на коржі. У мене вийшло 4 коржа.
5. Готуємо заварний крем… Дивіться в каруселі: https://www.instagram.com/p/CiIToVqtDoX/