Як зробити Мариновані свинячі вуха по корейськи рецепт простий.
Інгредієнти
Свинячі вуха 4 шт
Моркву 🥕 100-150 гр
Чилі 🌶 1/3
Сіль 1/2 ч. л (пізніше можна досолити за смаком)
Цукор 1 ч. л
Часник 🧄 2 зуб
Коріандр 1 ч. л
Паприка пластівці 1 ч. л
Оцет винний 6% 1 ст. л
Соняшникова олія 5 ст. л
Відварюємо:
Цибулю 🧅 1 шт
Лавровий лист 🍂 5-6 шт
Духмяний 6 шт
Перець горошком чорний 8 шт
Сіль 1 ст. л
Вода 2 л
Мариновані свинячі вуха по корейськи покроковий рецепт
1. Відварюємо на повільному вогні 1,5 часа.
2. Маринуємо 5-6 годин, можна в холодильнике.
3. Під час маринування іноді перемішуємо і пробуємо на соль.
Відео рецепт 👇