За вашими проханнями публікую рецепт меренгового рулету з сирним сиром! Спасибі блогеру? 😉 А вам спасибі за ваш інтерес 🙌🏼 Відео рецепт, який раніше видалила відновити вже не змогла, тому тільки текстом.
Інгредієнти
для меренги:
✅білки яйця 5штук
✅200гр цукрової пудри
✅ 1чл лимонного соку
✅ 15 гр крохмалю
Для крему:
✅сирний сир 200гр
✅цукрова пудра 80гр
✅вершки 33% 2ст.л.
✅ ягоди за смаком/ фісташки
Меренговый рулет з сирним сиром покроковий рецепт
1. Білки відділяємо від жовтків. Білки починаємо збивати міксером на середній швидкості. Поступово вводимо цукрову пудру, продовжуємо збивати. Коли взбилось до твердих піків додаємо лимонний сік і кукурудзяний крохмаль. Продовжуємо збивати на максимальній швидкості до дуже міцних піків. На пергамент викладаємо наші збиті білки товщиною 1,5 см і розрівнюємо по поверхности.
2. Ставимо в духовку на 140* на 35 хвилин. Тут увагу: у всіх духовки різні і потрібно дивитися за вашою. Повинен вийти злегка рум’яний пласт, при натисканні на нього він тріскається. Отже, вийняли з духовки, поставили остигати. Готуємо крем. Міксером збиваємо: сирний сир + вершки + цукрова пудра.
3. Коли рулет охолов перевертаємо на інший пергамент і акуратно прибираємо пергамент на якому він смажився. Змащуємо пласт кремом. Додаємо ягоди і порубані горіхи за смаком. Далі повільно і акуратно загортаємо рулетом. Зверху промазуємо залишками крему і прикрашаємо ягодами і порубаними орешками.
Відео рецепт 👇