Млинцевий сметанний торт «Монастирська хата» з вишнею простий рецепт.
Інгредієнти
Тісто для млинчиків:
Яйце – 3 шт
Цукор – 50 г
Масло рослинне – 2 ст. л
Молоко – 600 мл
Борошно – 250 г
Ванільний цукор
Крем і начинка:
Сметана 20 % – 600 р
Ваніль – 0,5 ч. л.
Цукрова пудра – 100 г
Вишня – 500 г
Млинцевий сметанний торт «Монастирська хата» з вишнею покроковий рецепт
1. Змішуємо яйця, цукор, ванілін, потім додаємо молоко і борошно. Ретельно перемішуємо ,щоб тісто було без грудочок. Додаємо рослинне масло і перемішуємо. Смажимо блины.
2. Для крему збиваємо сметану, ванілін і пудру. На кожен млинець викладаємо в один ряд вишню і загортаємо в трубочку. Збираємо торт у формі піраміди, кожен шар промазуємо кремом.
3. По закінченню знову змащуємо все кремом зі всіх сторін. Відправляємо в холодильник на ніч. Прикрасити торт можна какао або тертим шоколадом. Надзвичайно смачний торт готовий. Приємного апетиту!🥞
Відео рецепт 👇