Молочні коржики

Як зробити домашні молочні коржики з дитинства простий рецепт духовці.

Інгредієнти

Приблизно на 15 коржиків:
Молоко -80 мл
Цукор -140 грам
Ванілін
Вершкове масло -80 гр
Яйце -1 шт
Борошно-300-350 гр. (орієнтуйтеся по консистенції тесту, я додала 350 гр.)
Розпушувач-1,5 ч. л

Молочні коржики покроковий рецепт

1. У мисці змішуємо гаряче молоко і цукор. Окремо змішуємо м’яке вершкове масло і яйце. Додавати молочний сироп і перемішуємо . Далі додаємо ванілін, розпушувач, просіваємо борошно і замішуємо злегка липнущее до рук тесто.
2. Більше борошна не додавайте, так як коржики будуть сухими. Загортаємо тісто у харчову плівку і убраем в холодильник на годину. Тісто розкачуємо товщиною приблизно 1 см.
3. Вирізати коржики відповідної форми. Готові коржики перенести на деко. Змастити поверхню жовтком. Робимо виделкою візерунки у вигляді решітки. Випікаємо в розігрітій духовці до 180°С приблизно 12-15 минут.

Відео рецепт 👇