Рецепт молочного коржика печива з залишками закваски!
Інгредієнти
100 г вершкове масло
180-200 г цукор
10 г ванільний цукор
1 г сіль
50 г яйце
60 г залишки закваски будь з холодильника (або залишки дозрілої закваски)
60 г молоко
5 г розпушувач
390 г борошно пшеничне вс
Молочні коржики печива покроковий рецепт
1. Вершкове масло кімнатної температури змішати з двома видами цукру і розтерти до однорідності. Додати яйце і залишки закваски і перемішати. Додати молоко і знову перемішати. В рідку суміш додати борошно з розпушувачем і перемішати до однородности.
2. Викласти тісто на стіл і промесить одну-дві хвилини. Відразу розкачати тісто до товщини 1 див З допомогою формочки або склянки вирізати коржики. Перекласти на деко застелений пергаментом або тефлоновим листом.
3. При бажанні змастити коржики яйцем. Випікати 13-15 хвилин у духовці, розігрітій до 180°С з конвекцією. За бажанням посипати цукровою пудрой.
Відео рецепт 👇