Морквяні капкейки з кремом чіз

Як зробити смачні Морквяні капкейки з кремом чіз рецепт простий в духовці. Пряні, надзвичайно смачні, а начинка для них звичайно домашня карамель👌 ідеальне поєднання.

Інгредієнти

* 2 (120 гр) яйце С0
*120 гр цукру ( можна взяти тростинний)
*110 гр рослинного масла
*150 гр борошна
*5 гр розпушувача
*150 гр тертої морквини
* кориця, імбир ( за бажанням)
*40 гр волоського горіха
*цедра 1/2 апельсина

Крем на «шапочки»:
* 400гр сирного сиру (Cremette, Cooking)
* 100гр вершків 33% -35%
*50 гр цукрової пудри

Морквяні капкейки з кремом чіз покроковий рецепт

1. Цедру апельсина, змішати з цукром.
1. Яйця кімнатної температури збити з цукром, маса повинна збільшиться в об’ємі.
2. Ввести рослинне масло.
3. Подрібнити горішки і ввести з сухими інгредієнтами ( борошно, розпушувач, спеції) в яєчну масу, перемішати.
4.Всипати терту моркву і акуратно вимішати до однорідності тесту. Розподілити тісто по формочках, заповнити капсули на 2/3.

2. Випікати в заздалегідь розігрітій духовці
при 170°C приблизно 20-25 хвилин

З цього рецепту виходить 12 капкейків, посилена форма 50х40 мм.

3. Крем на «шапочки»:
Поєднати інгредієнти в чаші міксером до щільності

Відео рецепт 👇