Як смачно зробити Морквяний кекс з рисовим борошном і волоськими горіхами вологий в духовці простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Соковитий морквяний кекс 🔥 Я трохи змінила класичний рецепт, щоб він був менше калорійний! Вийшло просто супер 🔥 Замість цукру я використовувала натуральний цукрозамінник Аллюлоза, який не впливає на рівень цукру в крові.
Інгредієнти
2 яйця
85 г цукрозамінника аллюлозы
160 г рисового борошна
150 г моркви
100 мл рослинного масла
1 ч. л кориці
Цедра одного апельсина
Горіхи 100 г
Розпушувач 1,5 год .л
Морквяний кекс з рисовим борошном і волоськими горіхами покроковий рецепт
1. Збийте яйця з аллюлозой до пишної піни. Натріть моркву на дрібній тертці і додайте до яєць. Влийте рослинне масло, перемішайте і просійте борошно з розпушувачем і корицей.
2. Всипте горіхи і цедру. Перемішайте тісто і викладіть його в форму для кексів. Випікайте в духовці при 180 градусів 30-40 хвилин!
3. Для крему я використовувала м’який сир і трохи підсолоджувача. Зверху прикрасила горішками і цедрой.
Відео рецепт 👇