Морквяний торт з кремом чіз

Як смачно зробити Морквяний торт з кремом чіз простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Нещодавно готувала свій улюблений “Морквяний тортик”. Його зручно брати з собою “до чаю”. Цього разу додала багато горіхів і спецій і колір вийшов насичений, а смак більш яскравим. Випікаю такий тортик одним коржем, а потім розрізаю його на 4 частини і пропитываю кремом. Це мій самий улюблений зимовий десерт

Інгредієнти

1)Яйця – 3 шт.
2)Борошно – 180 гр.
3)Морква – 200 гр.
4)Цукор – 150 гр.
5)Масло рослинне – 90 мл
6)Сода – 1 ч. л.
7)Кориця – 1 ч. л.,гвоздика-0,5 ч. л.
8)Кардамон – 1 ч. л., імбир -1 ч. л.
9) Цедра апельсина – 1 ст. л.
10)Волоські горіхи-100 гр.

Для крему:
1)Крем-чіз – 250 гр.
2)Цукрова пудра- 100 гр.
3)Вершки від 22%-200 мл

Морквяний торт з кремом чіз покроковий рецепт

1. Яйця з цукром збити міксером, додати терту(на дрібній тертці)морква, цедру апельсина, масло рослинне і перемішати,додати просіяне борошно,соду(гашу лимоном),спеції і знову добре перемешать.
2. Горіхи дрібно порубати і підсушити на сковорідці. Додати в тісто.Розподіляємо тісто на весь деко,застрелений пергаментним папером.Випікаємо при температурі 180 градусів близько 30 хвилин до легкої корочки.
3. Готовий корж розрізаємо на 4 частини і промазуємо кремом.Для крему-збити крем-чіз з вершками і пудрою,додати загусник.Готовий тортик можна прикрасити волоськими горіхами і паличкою кориці.Всім приємного апетиту!