Сьогодні робимо декор для тортів у вигляді поп іт))) муссовый і шоколадний рецепт простий з твк струму!
Інгредієнти
Шоколаду (потрібен темперований) у мене пішло приблизно 150 г на маленький поп іт (12 см), мусу близько 250 г(мусу пішло більше, так як я заливала його в кільці, щоб він був цілий, а не шматочками)
для мусу (якщо робите для муссового торта, просто робите мус для торта з запасом):
молоко 65 р
желатин-3 г
вода 15 р
білий шоколад 90 р
вершки 33% 90 р
велюр:
білий шоколад 40 р
какао масло 40 г
жиророзчинний барвник
Муссовый і шоколадний декор для тортів у вигляді поп іт покроковий рецепт
1. Желатин замочити у воді на 15 хвилин. Шоколад залити гарячою водою. Розпустити желатин і змішати з шоколадно-молочною смесью.
2. Вершки збити до м’яких піків і змішати з іншими інгредієнтами. Мус залити у форму поп іт. Щоб він вийшов цілий, а не шматочками перегородки можна трохи подрезать.
3. Або зробити як я (дивіться на відео в ютуб). Заморозити. Покрити велюром або дзеркальною глазурью.