Як зробити Муссовый торт “Три шоколаду” рецепт 🍫 Дуже смачний та ніжний десерт з шоколадного бісквіту з тришаровим муссовым кремом . 🔥 Якщо сподобався рецепт, то став своє велике ❤️мені буде дуже приємно ☺️ В озвучці замість окремо збити ВЕРШКИ сказала білки 🙈 Збиваємо ВЕРШКИ!!!!
Інгредієнти
Для бісквіта:
▫️ Борошно -35 гр
▫️ Какао-6 гр какао
▫️ Розпушувач-1/3 чл
▫️ Яйце-1
▫️ Цукор-30 г
▫️ щіпка солі
▫️ Молоко-20 гр
▫️ Рослинна олія -12 гр
Крем з чорного шоколаду:
▫️ жовтки – 2 шт
▫️ цукор – 20 р
▫️ молоко – 90 мл
▫️ чорний шоколад – 90 р
▫️ вершки 33-35 %- 180 мл
▫️ желатин – 10 г + молоко 50 мл
Крем з молочного шоколаду:
▫️ жовтки – 2 яйця
▫️ цукор – 20 р
▫️ молоко – 90 мл
▫️ молочний шоколад – 90 р
▫️ вершки 33-35 % – 180 мл
▫️ желатин – 10 г + молоко 50 мл
Крем з білого шоколаду:
▫️ жовтки – 2 шт
▫️ цукор – 20 р
▫️ молоко – 90 мл
▫️ білий шоколад – 90 р
▫️ вершки 33-35 % – 180 мл
▫️ желатин – 10 г + молоко 50 мл
Муссовый торт Три шоколаду покроковий рецепт
1. Збити яйце, цукор і сіль до пишної піни. Додати молоко і масло. Перемішати. Додати просіяне борошно, какао і розпушувач. Перемішати. Прибрати готове тісто у форму (18 див.) рівномірно розподілити і випікати в розігрітій духовці при 180 градусах 10 хв. повністю Готовий корж остудити. Підготуйте заздалегідь форму з ацетатної стрічкою, відправте корж знову у форму (як на відео).
2. Для крему: Для початку замочити желатин і залишити для набухання приблизно на 15 хв. З’єднати жовтки, цукор, молоко, шоколад і розчинити все до однорідної маси на невеликому вогні, постійно перемішуючи . Остудити до кімнатної температури. ( Якщо у вас не вийде до однорідності , пропустіть через сито 👌). Тим часом збити вершки до пиков.
3. З’єднати вершки з шоколадом і перемішати . Додати розпушений желатин все добре перемішати. Залити готовий крем на бісквіт і прибрати в холодильник на 20 хв. Повторити все теж саме з двома наступними шарами !!!! Прикрасити за бажанням 🍫🍓🍒🍇. Готуйте із задоволенням 😍
Відео рецепт 👇