Мякі булочки з маком, родзинками і кремом Синнабоны

Як зробити найсмачніші в світі М’які булочки з маком, родзинками і кремом Синнабоны простий рецепт. Ці булочки – це просто райська насолода! Неймовірно ніжне і м’яке тісто, досить смачної начинки і сирний крем….🤤 За пару днів свято Маковія – саме час їх пекти! Задоволення я вам забезпечую! Як від процесу приготування, так і від поїдання)))

Інгредієнти

250 мл молока
2 яйця
70 г вершкового масла
600 г борошна
12 г сухих дріжджів
100 г цукру
1 ч. л солі

Для начинки:
150 г маку
100 г цукру
150 г молока
100 г родзинок

Для крему:
250 г вершкового сиру або маскарпоне
50 мл молока
100 г цукру

М’які булочки з маком, родзинками і кремом Синнабоны покроковий рецепт

1. Змішати борошно, сіль, цукор і дріжджі. Влити тепле молоко і яйця. Почати заміс тіста. ⠀ Коли воно стане однорідним, почати вмішувати кубики м’якого вершкового масла. ⠀ Готове тісто повинне вийти м’яким і дуже ніжним. ⠀ Підкотити його в пласт і викласти в миску.

2. Накрити кришкою або плівкою і залишити в теплому місці на годину. ⠀ Приготуєш начинку: змішати мак, молоко і цукор. Поставити на вогонь і довести до кипіння. Варити 5 хвилин, поки маса не загусне. Додати промиті родзинки і перемішати. Залишити охолонути. ⠀

3. Готове тісто викласти на припорошений борошном стіл. Розкачати в прямокутник ~30/50 ⠀ Викласти і розрівняти начинку. ⠀ Згорнути в тугий рулет. Розрізати на 12 рівних частин. ⠀ Форму для випічки змастити маслом і посипати цукром. Викласти майбутні булочки. ⠀

4. Накрити рушником і залишити, щоб підійшли на 20-30 хвилин. ⠀ Потім випікати при 180С 30 хвилин. ⠀ Тим часом приготувати крем: збити сир, молоко і цукор до однорідності. ⠀

5. Готові булочки відразу змастити кремом. ⠀ Подавати з молоком або соком.

6. Неймовірно смачно!

Відео рецепт 👇