Як зробити м’ясний рулет з фаршу, бекону, сиру, спаржі і цибулі на грилі рецепт простий. На вулиці спека – 35 в тіні. Будинки кондиціонери виють як літак під злітному режимі – так що зайвий раз включати духовку не хочеться Тому я вирішив сьогодні приготувати обід на грилі. Але щоб не стирчати над ним на спеці – робити це буду на непрямому спеку, а підготовчі процедури проведу вдома. Поїхали!
Інгредієнти
Фарш 1кг
Спаржа 150г
Яйце 1шт
Бекон у/до 500г
Цибулю 300г
Сир 200г
Сухарі панірувальні 50г
Соус барбекю 50мл
Зелень петрушки і кінзи 1пуч
Сіль/перець за смаком
М’ясний рулет з фаршу, бекону, сиру, спаржі і цибулі на грилі покроковий рецепт
1. Почати треба з фаршу у мене суміш яловичини, нежирної свинини і сала, треба додати нарізаної цибулі і зелені. Треба додати панірувальних сухарів, солі, яєць і перцю З фаршем завершив, тепер треба з бекону плетінку зробити так само як я це показував у ролику з фальшивим зайцем.
2. Довго вчора у крамниці перед полицями медитував – все думав, чого в якості начинки в центр прибрати і попалася на очі спаржа. Вирішив спробувати з неї приготувати. кінці жорсткі треба відламати. Ну і раз готувати все це буду на вугіллі рясно приправлю барбекю соусом.
3. Ну і тепер треба все це згорнути в рулет треба запечатати у фольгу відмінно. Відправлю поки рулет в холодильник і піду розкочегарювати угли.
4. Хвилин через 15 розгориться і можна буде відправляти рулет на вугілля я поки підготую пакет з тріскою, щоб рулет подкоптить. Всі. Через хвилин 35-40 треба буде змастити поверхню соусом.
5. Піду остигати під кондиціонер це все той же соус барбекю, що і всередині рулету. Ще хвилин 10 і можна буде їсти!